آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

دخالت بچه ها در دعواي والدين به شدت به فرزندان آسيب وارد مي‌كند. همچنين تاثير دعواي پدر و مادر بر فرزندان؛ بر هيچ فردي پوشيده نيست. اما وظيفه فرزندان هنگام دعواي پدر و مادر چيست؟ زماني كه پدر و مادر با يكديگر دعوا مي‌كنند؛ فرزندان بايد چه كارهايي را انجام دهند؟ در ابتدا فرزندان بايد ابتدا از خود محافظت كنند و سپس براي پايان دعواي والدين؛ در صورتي كه نياز به دخالت آنها بود، قدم بردارند. و اين را هميشه به خاطر داشته باشيد كه دعواي پدر و مادر تقصير شما نيست. و هيچ وقت نبايد خود را سرزنش كنيد. هنگامي كه والدين دعواهاي خيلي شديدي را داشتند؛ مي‌توانيد از يك روانشناس و مشاوره خانواده راهنمايي بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت بچه ها در دعواي والدين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: دخالت بچه ها در دعواي والدين | 6 راهكار هنگام دعواي والدين

دخالت بچه‌ ها در دعواي والدين

معمولاً فرزندان از دعواي والدين هراس دارند. و هميشه دوست دارند كه خانواده شاد و در صلح داشته باشند. دخالت بچه‌ ها در دعواي والدين به اين دليل است كه اغلب آنها نگران اين هستند كه دعواي پدر و مادران چه معنايي دارد. به همين دليل اين دعواها باعث مي‌شود كه كودك عجولانه تصميم‌گيري كند. و فكر كند كه مشاجره والدين به اين معنا است كه آنها يكديگر دوست ندارند؛ و به جدايي فكر مي‌كنند. اما دعواي والدين معمولا به معناي اين نيستش كه يكديگر را دوست ندارند يا قصد جدايي دارند. بلكه دعوا و اختلاف بين زوجين يك امر طبيعي است. در اين بخش مقاله راهكارهاي هنگام دعواي پدر و مادر ارائه كرده ‌ايم. كه فرزندان بايد از آن اطلاع داشته باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

هنگام دعواى والدين چه كنيم؟

دخالت بچه ها در دعواى والدين هرگز توصيه نمي‌شود. مگر در شرايط ضروري بچه ها بايد برخي از رفتارها و كارها را انجام دهند. البته كه اين رفتارها بايد بر اساس اصول و قواعد خاص باشد. به همين دليل در اين بخش مقاله روش هاي رفتاري هنگام دعواي والدين را توضيح داده ايم.

📌 بي طرف باشيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

يكي از روش هاي جايگزيني در دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه فرزندان بي طرف باشند. اينكه برخي طرف مادر يا پدر را مي‌گيرند بسيار اشتباه است. در اين شرايط شدت دعوا بيشتر و به فرزندان نيز سرايت مي‌كند. به همين دليل است كه مي‌گوييم بچه ها بايد در دعواي والدين بي طرف باشند.

📌 مكاني امن در خانه داشته باشيد

همانطور كه گفته شد، دخالت بچه ها در دعواي والدين جايز نيست. بهتر است كه بچه ها مكاني امن در خانه براي خود در نظر بگيرند، و هنگام مشاجره والدين به آنحا بروند. هرچه بيشتر در دعواي والدين دخالت نداشته باشيد، والدين مشكلات خود را راحت تر حل خواهند كرد. در ضمن زماني كه والدين دعوا مي‌كنند؛ در حضور بچه ها خيلي از حرف ها را نمي‌توانند بزنند. بنابراين بهتر است كه مكاني امن در خانه در نظر داشته باشيد.

📌 خودتان را سرزنش نكنيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

گاهي دخالت بچه ها در دعواي والدين به اين دليل است كه خود را مقصر مي‌دانند. اما هرگز اينجور نيست! حتي زماني كه والدين در مورد شما صحبت مي‌كنند، نبايد خود را سرزنش كنيد. شما مقصر اين دعواها نيستيد و لازم نيست كه حتما پناه والدين باشيد.

📌 از نگراني هاي خود هنگام دعواي والدين بگوييد

يكي از روش هاي جايگزين دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه از نگراني و پريشان حالي خود به والدين بگوييد. برخي از والدين از پريشاني و ناراحتي فرزندان خود هنگام مشاجره اطلاعي ندارند. بنابراين بهتر است كه چنين موضوعاتي را براي خانواده باز كنيد.

📌 پيشنهاد جاي خلوت براي دعوا به والدين بدهيد

به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين، به پدر و مادر خود بگوييد كه براي مشاجره به جاي خلوت بروند. زيرا دعوا در حضور شما حالتان را بد مي‌كند. به همين دليل حتما بايد والدين براي دعواي خود مكاني خلوت مشخص كنند.

📌 فيلم تماشا كنيد يا آهنگ گوش دهيد

يكي از راهكارهايي كه بايد به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين انجام شود، مشاهده فيلم و موسيقي گوش دادن است. در اين شرايط همه بچه ها بايد فيلم گوش دهند و آهنگ گوش كنند. يا خودتان را با سرگرمي هاي ديگر مشغول كنيد.

📌 روابط سالم خود را حفظ كنيد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

بهترين راه اين است كه روابط عاطفي، اجتماعي و … را با پدر و مادر خود حفظ كنيد. دخالت بچه ها در دعواي والدين مناسب نيست و بهتر است كه روابط خود را با هر دو والد حفظ كنيد. و حمايت عاطفي قوي بين پدر و مادر داشته باشيد.

📌 عوارض دعوا با والدين را توضيح دهيد

به جاي دخالت بچه ها در دعواي والدين، بايد به پدر و مادر خود توضيح دهيد كه دعواي والدين چه عوارضي به دنبال دارد. و چه آسيب هايي را به زندگي شما وارد مي‌كند. زماني كه آسيب ها را به خانواده توضيح دهيد؛ شدت دعوا ها كمتر مي‌شود.

📌 برخي از دعوا ها را يپذيريد | دخالت بچه ها در دعواي والدين

دخالت بچه ها در دعواي والدين در بسياري از شرايط اشتباه است. برخي از دعوا ها را بايد بپذيريد و قبول كنيد. نياز نيست كه در هر شرايطي دعوا كنيد. اين دعواها هميشه و دائمي نيست. و در برخي از شرايط بسيار طبيعي است.

📌 مشاوره خانواده را به آنها پيشنهاد دهيد

يكي از روش هاي جايگزين دخالت بچه ها در دعواي والدين اين است كه به پدر و مادر خود مشاوره خانواده را پيشنهاد بدهند. مشاورين روانشناس و متخصصين در اين حوزه به راحتي به خانواده كمك مي‌كنند تا صلح را در خانه برقرار كنند.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد؛ دخالت بچه ها در دعواي والدين جايز نيست! و روش هاي اصولي تر و بهتري وجود داد كه فرزندان مي‌توانند از آنها به جاي دخالت استفاده كنند. براي حل چنين مواردي حتما از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. روانشناسان به شما كمك مي‌كنند تا در زمينه مشكلات خانوادگي تصميمات درست تري بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت بچه ها در دعواي والدين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نماييد.

منبع: دخالت بچه ها در دعواي والدين | 6 راهكار هنگام دعواي والدين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/24  ] [ ۱۸ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب